Comunitate

Jandarmii maramureşeni au plantat copaci în Munţii Maramureşului

Jandarmii maramureşeni au plantat copaci în unele zone din Parcul Naţional Munţii Maramureşului. Acţiunea oamenilor legii a avut loc în data de 9 mai a.c., dată la care jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Valea Vaserului, împreună cu reprezentanţii RNP Romsilva – Administraţia Parcului Natural Munţii Maramureşului şi cu locuitorii comunei Poienile de sub Munte, au participat la acţiunea de plantare de puieţi din specii forestiere pe raza Ocolului Silvic Poieni, în zonele montane Rica şi Socolău.

Astfel, jandarmii maramureşeni au participat efectiv la plantarea puieţilor asigurând totodată şi îndrumarea participanţilor voluntari în derularea activităţilor, precum şi deplasarea pe traseele şi în locurile stabilite pentru desfăşurarea acestora.

“Jandarmii susţin în continuare aceste acţiuni la care au luat şi vor lua parte de fiecare dată. Prin participarea la asemenea activităţi, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om”, anunţă Jandarmeria Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *