Actualitate Sport

Ionuţ Marta a recidivat. Ieşiri „golăneşti” la meciul cu SCM Politehnica Timişoara – VIDEO

Nu avem nimic cu Ionuţ Marta, nu vrem să-i evidenţiem „calităţile” , dar se pare că în ultima perioadă face chiar el acest lucru. Crizele de nervi publice, din ce în ce mai dese, sunt deja taxate şi de către suporterii Minaurului care asistă sideraţi la istericalele pe care Marta le are la fiecare meci.
La meciul de aseară cu SCM Politehnica Timişoara Ionuţ Marta a avut o nouă ieşire nervoasă care a fost punctată de Tiberiu Nagy, un suporter, printr-un comentariu pe pagina de Facebook a clubului.

 

„În afară de rezultat , o seară destul de penibilă ! Nu înţeleg de ce conducerea nu este în stare să găsească un MC de calitate ?! Tânărul de la microfon era total în afara problemei , mai ales când a prezentat echipa adversă prin faptul că a citit pur şi simplu numele jucătorilor ! Eu m-am aşteptat să-i aplaude cu mult respect pe Sadoveac şi Pribanic , dar MC -ul a ” dat-o de gard ” ! Şi apropos conducere : cât timp trebuie să mai tolerăm gesturile golăneşti ale d-lui Marta ?? S-a comportat lamentabil cu un steward care încerca să-l oprească să nu intre în teren … omul practic îşi făcea treaba , dar d-ul preşedinte Marta prin limbajul trupului i-a explicat clar că este stăpân aici şi că face ce vrea ! Penibil şi în aruncarea unei geci în teren ! D-ul Marta ar trebui să ia nişte lectii de la d-ul Maier dacă nu este cumva prea târziu ! Cu un asemenea conducător mă tem că ne facem de râs peste tot şi mai ales va suferi brandul MINAUR ! Un brand care nu-i aparţine d-lui Marta ! Sărbători frumoase !”, a punctat suporterul.

Ruşine Primăriei Baia Mare care susţine un om cu grave probleme de comportament şi care aruncă în derizoriu un brand ca Minaur. Munca unor sportivi care ştiu să fie uniţi, care ştiu ce este FAIR PLAY-ul şi care s-au luptat eroic împotriva unei echipe mai bine cotate a fost făcută de râs de o familie de măscărici. Un frate plătit să stea pe bancă, să se certe cu arbitrii şi un conducător care face de ruşine handbalul băimărean. Păcat…

 

Ieşirile golăneşti ale lui Ionuţ Marta sunt din ce în ce mai penibile şi în scurt timp vor avea repercusiuni asupra clubului. Cât credeţi că vor mai fi tolerate aceste istericale? Spectatorii vin să vadă jocul unei echipe, să susţină jucătorii nu să asiste la crizele de nervi ale lui Marta şi să şi plătească bilete pentru acest lucru. Pentru astfel de ieşiri Marta este liber să urmeze cursuri de Managementul furiei şi dacă are nevoie ne oferim chiar să-i sponsorizăm participarea.

4 Responses

  1. EMM , rusine primarului ca va foloseste pe voi in lupta cu dl. Marta. Rusine ca scrieti la comanda. Dupa exprimarea veninoasa , cred ca textul e scris de celebra “jurnalista” inculpata Annamaria Somay , care face toata treaba murdara pt primar. Eu cred ca problema cea mai mare e ca dl. Marta are sustinerea fanor, pe cand Chereches este profund antipatizat de suporteri. Primare , nu ti-e rusine totusi ? Cine are probleme de comprtament? Dl Marta sau tu , care aberezi ,minti si manipulezi ara nerusinare?

  2. Bia, ce ai cu domnu primar? Daca nu era domnul primar nu mai era aceasta echipa.Si nu scriu la comanda cum probabil ai fi tentat sa crezi, scriu din iubire pentru aceasta echipa.

  3. Ca si neutru vad ca sunteti clar impotriva lui Ionut Marta. Ca si baimareni nu este in regula ca nu scrieti nimic si de arbitrajele contra-Minaur pe care le-m avut in tot campionatul acesta. Nu ziceam nimic daca vedeam in articolele voastre si realitatea despre arbitrajele dezastruoase de care a avut parte Minaur. Va rog sa fiti de partea baimarenilor si sa taxati “fluierasii” care dau in noi aproape la fiecare meci. Asta nu inseamna ca Ionut Marta nu a gresit, dar el se pricepe foarte bine la arbitraj si vede ca suntem furati de acesti fluierasi nesimtiti! Sarbatori fericite tuturor si HAI MINAUR!

  4. Nu este frumos ca Ionut Marta a aruncat geaca spre “papagalul” de Dumitru de la Timisoara. Dar de circul ieftin facut de banca de rezerve a oaspetilor de ce nu spuneti nimic? “Recidivistul” antrenor timisorean Pero Milosevic trebuia eliminat inca din prima repriza! De asemenea autorul articolului nu spune nimic despre FURTUL ARBITRILOR, ne-au desfiintat cu cel putin 15 decizii contra noastra. Am impresia ca citesc un site din Timisoara!!! Doar asa se explica faptul ca voi criticati doar baimarenii, despre oaspeti si arbitrii meciului nimic…. NU E FRUMOS CE FACETI STIMATI ZIARISTI DE LA EMARAMURES! Va respect si va urez La multi Ani si sper ca la anul sa fiti pro-Baia Mare, nu anti-familia Marta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *