112

Intervenție în forță / Actualizare: Mascații au intervenit din nou în Hideaga. Ce spun reprezentanţii IPJ Maramureş

Astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 22:00, mascații și poliția au intervenit în Hideaga, la un scandal între mai multe persoane.

 

 În urma intervenției în forță, mai multe persoane au fost ridicate și duse la audieri.
Actualizare – Tulburarea ordinii şi liniştii publice la Hideaga

Aseară, Poliţia Şomcuta Mare a fost sesizată telefonic despre faptul că pe raza localităţii Hideaga are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică care au constatat că cele sesizate se confirmă, pe drum aflându-se mai multe persoane care se agresau reciproc.

Sprijiniţi de un echipaj de intervenţie din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş, poliţiştii au reuşit aplanarea conflictului. Primele verificări au relevat că un bărbat de 41 de ani, aflat în curtea locuinţei, a fost agresat de doi consăteni de 41 şi 43 de ani.

Un alt conflict s-a produs între un tânăr de 29 de ani şi un băimărean de 47 de ani, în urma căruia primul a suferit leziuni şi a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au identificat persoanele implicate şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *