Actualitate

Începe Maramureş Balloon Fiesta

 Cea de a patra editie a Maramures Balloon Fiesta incepe  in 28 septembrie. Spre deosebire de anii precedenti, de aceasta data manifestarea are loc la Aeroclubul Baia Mare , iar organizatorii spun ca  se doreste a fi ” un eveniment cu un concept atipic, care promovează frumusețea și valorile culturale ale Maramureșului, într-o combinație irezistibilă cu spectaculozitatea și bucuria pe care baloanele cu aer cald o transmit”.
”Un festival de promovare cultural – turistică a Maramureșului, un mix fermecător între cultura tradițională a Maramureșului și lumea spectaculoasă a zborului cu balonul cu aer cald, cu șase sesiuni de zboruri libere și zboruri ancorate, cu activități pentru cei mici și pentru cei mari, cu gastronomie locală, cu muzică și voie bună, cu artiști și târg de produse realizate manual, cu lansare de carte și cu paradă biciclistă chic și, mai ales, cu bucurie multă”
În cele trei ediții precedente au fost prezente 61 de baloane cu reprezentanți din 10 țări, fiind efectuate peste 1000 de zboruri la care au asistat mai mult de 20.000 de persoane. Anul acesta apreciem un număr de vizitatori cel puțin egal cu cel din edițiile anterioare.
Festivalul este dedicat tuturor, deopotrivă copiilor, tinerilor și vârstnicilor, iubitorilor de frumos și de o atmosferă deosebită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *