Handbal Sport

HANDBAL – LIGA NATIONALA – HCM Minaur vrea victoria in meciul cu CSM Focsani, pentru a avea un moral bun inainte de deplasarea in Norvegia (VIDEO)

Vezi VIDEO
HCM Minaur Baia Mare va juca maine, in Sala Polivalenta „Lascar Pana”, cu incepere de la ora 18.00, meciul din cadrul etapei a opta a Ligii Nationale, in compania gruparii CSM Focsani. Inaintea acestei partide, baimarenii ocupa locul 9 in clasamentul momentului, avand 8 puncte in vistierie, in timp ce moldovenii se afla pe pozitia a 13-a, cu doar trei puncte acumulate in primele sapte runde.

Tehnicianul Lars Walther spera ca elevii sai vor trata cu seriozitate aceasta partida si marturiseste ca victoria este obligatorie, pentru a redresa echipa dupa un inceput de campionat destul de slab.

“Speram ca va fi o victorie pentru noi, avem nevoie de asta in Liga Nationala. Sper si am incredere ca echipa va lua in serios acest meci, pentru ca este important sa aratam ca putem face jocuri frumoase in intrecerea interna si ca putem castiga in fata celor de la Focsani. Vom trata meciul cu seriozitate si speram sa se incheie cu o victorie pentru noi”, a declarat Lars Walther.

Cu un program extrem de incarcat, Minaur va mai juca in aceasta saptamana si o partida in Champions League. Astfel, pe 11 octombrie, elevii lui Lars Walther vor evolua in Norvegia, la Elverum.

“Eu cred ca vom castiga, am inceput sa jucam un handbal mai bun, fata de inceputul campionatului, un campionat lung pentru noi, cel putin pana in luna decembrie, cand avem meciuri din 3 in 3 zile si deplasari foarte lungi. Sper ca meciul cu Focsani sa ne dea un moral bun, sa fim in forma pentru meciul cu Elverum. Nu cred ca aici, la noi acasa, Focsaniul ne poate tine piept. Sper sa fie un meci usor, sa joace toata lumea, poate unii sa ne odihnim si sa joace si cei care au evoluat mai putin”, a declarat Viorel Fotache.

Meciul dintre HCM Minaur si CSM Focsani va fi arbitrat de cuplul Ionut Ifrim – Ovidiul Ilisei, din Neamt.

Sursa: Tania Purcaru