112

Grav accident de circulaţie la Terebeşti. Două persoane au rămas încarcerate

Un accident rutier a avut loc luni seara, pe Drumul Județean 108L, la sensul giratoriu din localitatea Terebești (judeţul Satu Mare). Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, două persoane au rămas încarcerate, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat. Și asta după ce, în prealabil, mașina în care se aflau a sărit peste sensul giratoriu.

Prima dată a fost extrasă o persoană, respectiv un bărbat, în vârstă de circa 35 de ani, iar apoi s-a extras și o femeie (circa 30 de ani), în stare de inconștiență. Se pare că este vorba despre un soț și soția sa, amândoi din Tășnad.

La fața locului s-a deplasat o unitate de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj medical de Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță SMURD. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Poliția a început deja cercetările la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *