112

Actualizare: 18 persoane au fost ranite / Grav accident de circulație în Maramureș ! Un autobuz și o autobasculantă implicate

Actualizare : Accidentul rutier s-a produs între un autobuz, ce transporta 50 de persoane și o autobasculantă. Imediat spre locul intervenției s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației, echipaje de prim ajutor ale S.M.U.R.D. Sighetu Marmației , Bogdan Vodă și Vișeu de Sus, o autospecială pentru transport victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș, echipaje de poliție și jandarmi.

În urma accidentului au rezultat 18 victime, din care una a refuzat transportul la spital, iar  o victimă a rămas încarcerată fiind descarcerată de către echipajul de pompieri din Sighetu Marmației. Directorul de salvări medicale de la fața locului a fost desemnat un medic din cadrul C.P.U. Sighetu Marmației. În acest moment toate victimele au fost predate Centrului de Primiri Urgențe din cadrul spitalului Sighetu Marmației. Circulația a fost reluată pe DJ 186.

***

Din primele informatii se pare ca sunt cel putin 13 calatori raniti. Persoanele in cauza au fost deja evaluate de catre echipajele medicale aflate la fata locului . O persoana a fost  descarcerata de pompierii militari, iar o alta persoana este grav ranita fiind dusa la spital.

 

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu doar cateva minute in localitatea Oncesti, spre Vadu Izei . Potrivit oficialilor ISu Maramures  in accident  au fost impliacte un autobuz  in care se aflau aproximativ 50 de persoane si   o autobasculata.

La fata locului au  fost trimise de urgenta echipajele de prim ajutor, care evalueaza starea  de sanatate a  pasagerilor din autobuz .

Deocamdata  nu se cunosc  cauzele accidentului

Stire in curs de actualizare

 

 

 

foto :arhiva

 

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *