112

Furtul din maşină al unei borsete lăsate la vedere duce la dosar penal

Ieri, 19 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din auto. Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că hoţii au fost tentaţi de o borsetă lăsată la vedere într-un autoturism parcat pe bulevardul Unirii din Baia Mare şi au sustras-o, după ce au spart geamul portierei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi se continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

SĂ-I DESCURAJĂM PE INFRACTORI! CELE MAI MULTE FURTURI DIN AUTOTURISME POT FI UŞOR EVITATE!

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vă reamintesc că hoţii sunt tentaţi în special de genţi şi poşete lăsate în autoturisme. Aşadar:
• Nu lăsaţi în autoturism, la vedere, nici chiar pentru câteva minute, bani, GPS-uri, detectoare radar, staţii emisie-recepţie, aparatură electronică, genţi, borsete, poşete sau telefoanele mobile!
• Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute!
• Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permis de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *