Fotbal Sport

Fotbal old boys. Bilanţ la final de sezon pentru Sport Team Baia Mare

Ultimul meci din acest sezon fotbalistic pentru Sport Team Baia Mare a fost în compania echipei Viitorul Gârdani, desfăşurat în weekend pe terenul din Satu Nou de Jos. De acum echipa băimăreană se va pregăti în sală.

Echipa Sport Team a încheiat anul fotbalistic cu o victorie concludentă în fața celor de la Gârdani.

În semn de apreciere pentru echipierii din Gârdani, băimărenii le-au oferit o cupă și o diplomă a prieteniei dintre cele două echipe. Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Raul Cormoș și Răzvan Dorca.

Echipele:
Sport Team:Darius Mihuț, Florin Frenț, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardoș, Cristian Bărbos, Claudiu Bărbuș, Daniel Lupuți, Cristian Cozma, Virgil Rațiu, Mario Bela, Bogdan Bîrle, Florin Florea, Ioan Marchiș, Bogdan Trif și Marius Hindli.Antrenor Ioan Marchiș.
Viitorul:Nelu Pop, Dani Dragoș, Paul Botiș, Paul Barbur, Gică Pop, Ionuț Bud, Călin Piron, Cosmin Rus, Vlad Dumitraș, Mircea Sabău, Gabi Dumitraș, Denis Botiș, Ilie Dumitraș, Bogdan Băbaș, Alin Tomșa, Adi Moldovan, Radu Tătăran, Dani Călăuz și Nicu Băbaș.Antrenor Dani Dragoș.

Final de sezon fotbalistic cu o mica recapitulare. Până în prezent Sport Team a disputat 128 de partide cu diverse asociații sportive, echipe de fotbal divizionare ( ligile a IV-a și a V-a ). În toate aceste partide a înregistrat un număr de 79 victorii, 26 înfrângeri și 23 egaluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *