Fotbal Sport

Fotbal feminin. “Domniţele râului” se pregătesc intens pentru returul Ligii I

“Domniţele râului”, jucătoarele echipei AS Independenţa Baia Mare, se găsesc în acest moment în a două jumătate a perioadei de pregătire, în vederea returului Ligii I de fotbal feminin.


Returul campionatului debutează în 10 martie, dată până la care fetele mai au de parcurs o bună parte din programul de pregătiri, unul intens, planificat de antrenorul Liviu Ivasuc.

Săptămânal au loc două antrenamente fizice şi trei tehnico-tactice. Pentru pregătirea fizică, fetele au parte și de implicare profesoarei Dana Dragoş, de colaborarea căreia AS Independenţa s-a bucurat şi anul trecut.

Până la această dată “Domniţele râului” au disputat două jocuri amicale, cu U Olimpia Cluj-Napoca și cu ACS Fortuna Becicherecu Mic.

Săptămâna viitoare fetele  se vor deplasa în Ungaria, la Debrecen și Nyiregyhaza, pentru alte două meciuri amicale.

Perioada jocurilor amicale se va încheia în 3 martie, într-o revanșă cu U Olimpia Cluj-Napoca.
Trebuie amintit că portarul Alexandra Ionescu, împrumutată până acum la Sporting Lugas, a revenit la echipă și au fost promovate de la echipa a doua Daiana Oneț și Andreea Indrecan.

Având în vedere parteneriatul cu U Olimpia Cluj, a fost împrumutată, până în vară, Gabriela Titu, o tânăra jucătoare cu profil defensiv.

La capitolul renunțări trebuie să menționată Adelina Fedor, dar și Florica Suciu care va deveni mămică.

Astfel, media de vârstă a echipei coboară și mai mult, încât formaţia, una de Under 19, aflată în acest moment pe poziţia a şaptea, va avea cu adevărat un retur de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *