Cultura

Festivalul Internațional de Jazz & Blues ”North West Fest” revine!

Cu o puternică dorință de a schimba oamenii și orașul, de a promova jazz-ul și blues-ul, de a pune bazele unui climat de toleranță, înțelegere și multiculturalitate și de construi un eveniment cultural prestigios pentru municipiul Baia Mare, Festivalul Internațional de Jazz & Blues ”North West Fest” revine cu cea de-a doua ediție!

Evenimentul, organizat de Asociația One Sound și Fundația Arte+, cu sprijinul Primăriei Municipiului Baia Mare si al Consiliului Judetean Maramures, va avea loc în Piața Cetății, în perioada 8 – 10 septembrie 2017.

În cadrul acestei manifestări culturale vor concerta artiști din România, Ungaria, SUA, Serbia, Polonia și Italia, iar prezentatorul evenimentului este Florian (Moshu) Lungu.

Programul festivalului (Piața Cetății):

Vineri 08 septembrie
19.30 Alessandro Rossi Quartet (Italia)
21.00 Marek Napiórkowski trio (Polonia) – pentru prima oară in Romania

Sâmbătă 09 septembrie
19.30 Florin Giuglea Band (România)
21.00 Kal David Band (SUA) – pentru prima oară în Romania
Duminică 10 septembrie
19.30 EYOT (Serbia)
21.00 Luiza Zan & Hungarian All Stars (Romania, Ungaria)

De asemenea pe durata festivalului, la Podul Viilor 9 din Baia Mare, va avea loc o expunere a renumiților jazz-ologi Florian Lungu și Virgil Mihaiu (sâmbătă 9 septembrie ora 13.00), un workshop susținut de vocalist de jazz Luiza Zan (duminică 10 septembrie ora 13.00) iar noaptea jam session-uri.

Intrarea la festival va fi liberă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *