Actualitate Politica

EXCLUSIV: Senatorul Iustin Talpoş a trecut la UNPR. Cum îşi motivează alegerea

Senatorul PSD de Maramureş Iustin Talpoş a trecut în barca celor de la UNPR. Adeziunea a fost semnată pe data de 1 martie, iar Talpoş îşi motivează alegerea invocând “buna relaţie cu cei din grupul PSD Maramureş”.

“Eu sunt un om activ căruia îi place să muncească şi care nu poate fi ţinut pe bară. Am ales să plec din cauza bunei relaţii cu ceilalţi membri ai grupului PSD, cu ghilimelele de rigoare la buna relaţie. Nu pot să spun că mi s-a vorbit urât, dar eram mici gesturi care au contat. Nu eram chemat la şedinţe, mergem la sediu nu se vorbea de faţă cu mine, lucruri minore, dar care contează”, a declarat pentru eMaramures.ro proaspătul senator UNPR.

Prin noua înregimentare, Talpoş devine primul parlamentar UNPR şi a primit deja funcţia de vicepreşedinte UNPR la nivel naţional. În ceea ce priveşte o eventuală candidatură pe listele de la alegerile europarlamentare Talpoş spune că nu vizează aşa ceva.

“Nu am cerut un loc pe liste, dar dacă mi se va oferi nu voi refuza. Îmi voi relua activitatea din teritoriu şi după 15 martie voi inaugura cabinetul parlamentar din Baia Mare”, a mai spus senatorul.

În ceea ce priveşte realţia cu noii colegi, Talpoş o defineşte drept “foarte bună”.

“Cu cei de la UNPR Maramureş am o relaţie foarte bună. De altfel nici cu colegii de la PSD nu ne-a despărţit cu cuţitele pe masă. Pot să vă spun că am avut o discuţie înainte de a face trecerea”, a concluzionat Iustin Talpoş.

Talpoş a fost ales senator în anul 2016 pe listele PMP, iar în luna mai 2018 a trecut la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *