112 Actualitate

El e criminalui Iuliei. Motivul incredibil pentru care românca de 15 ani a fost înjunghiată

El e criminalui Iuliei. Motivul pentru care românca de 15 ani a fost înjunghiată pe o bancă dintr-un parc, în Germania e incredibil. Adolescentul bulgar care a omorât-o pe Iulia are 17 ani şi este fostul iubit al acesteia.

 Cei doi se despărţiseră de puţină vreme, după cum susţine tatăl fetei. Erau împreună de doi ani şi băiatul avea foarte multe probleme cu lege. Fusese arestat pentru trafic şi posesie de droguri, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi scandaluri repetate.

Luni, Matyu Kostov a urmărit-o pe Iulia la ieşirea de la şcoală şi cei doi au mers într-un parc central din Viersen, oraşul unde locuiau. Acolo a avut loc o discuţie în contradictoriu, iar la un momentdat băiatul i-a cerut fetei telefonul mobil.

Iulia a refuzat să i-l dea şi s-a trezit înjunghiată de mai multe ori în abdomen. Imediat după atac, Matyu s-a ridicat şi a luat-o la fugă. Iulia s-a ridicat şi ea, a mai făcut câţiva paşi şi s-a prăbuşit pe iarbă. Acolo au găsit-o salvatorii, cu un om al străzii încercând să îi oprească sângerarea abundentă.

Fata a murit la spital, iar criminalul s-a predat la Poliţie, însoţit de un avocat, după 30 de ore.

Observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *