Actualitate

După şase luni de scandal, Zetea-i cedează Spitalul de Boli Infecţioase lui Cherecheş

 

“‘Doamna doctor Sorina Birle va fi începând cu 15 august noul manager interimar al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatire din Baia Mare în subordinea Consiliului Judeţean Maramureş ” .

Este anunţul care pune păcat interimatului de şase luni, plin de controverse şi scandaluri, a lui Mircea Ciocan la conducerea unităţii spitaliceşti amintite. Vestea a fost împărtăşită publicului larg de inssusi preşedintele Cosniliului Judeţean Maramureş pe Facebook.

“Am luat în această săptămâna această decizie după largi consultări pe care le-am purtat personal cu Direcţia de Sănătate Publică, consilieri judeţenei şi reprezentanţi ai instituţiei spitalului din rândul medicilor şi am hotărât că este corect că un om din interiorul instituţiei să-i conducă destinele în următoarea perioada.

Trebuie să îi mulţumesc pentru mandatul de 6 luni dus până la capăt!!! domnului Mircea Ciocan . Am avut încredere la începutul anului că datorită experienţei sale va putea chiar să îmbunătăţească performanţele medicale ale spitalului iar la finalul mandatului sau cifrele confirmă multe plusuri. Din păcate legea nu permite un mandat interimar mai lung de 6 luni ( aviz amatorilor de ştiri false de prin presă locală ) , drept urmare de luni încolo Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatire din Baia Mare se îmbracă în haine noi!

Succes în slujba maramureşenilor va doresc doamna manager Birle! ” mai scrie Gabriel Valer Zetea în postarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *