Politica

Demisie la Guvern! Ministrul Apelor şi Pădurilor şi-a depus mandatul

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană a demisionat, notează Digi24, care citează un comunicat al Guvernului. Demnitarul a invocat la depunerea mandatului, starea de sănătate.

Documentul prin care Doina pană îşi anunţă demisia a fost înaintată premierului Mihai Tudose miercuri.

Textul demisiei Doinei Pana, așa cum a fost el comunicat de Guvern:

„Prin prezenta, vă aduc la cunoștință faptul că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activității în calitate de ministru.

Prin urmare, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate.

Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o și vă asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar”.

Cine este Doina Pană

Doina Pană a deţinut mandatul de ministru timp de o jumătate de an. A anexat demisiei pe care a depus-o la Guvern şi un scurt raport de activitate pentru mandatul 30 iunie 2017 – 3 ianuarie 2018.

La finalul lunii decembrie, ministrul demisionar al Apelor a fost la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, unde medicii au confirmat că suferea de pneumonie. Doina Pană s-a plâns cadrelor medicale de la Institut că are o stare de sănătate care nu-i permite să lucreze la capacitate normală și că se simte surmenată de nivelul foarte mare de lucru de la minister și din Guvern, mai notează Digi 24.

Doina Pană este ministru de la începutul mandatului Cabinetului Tudose, sfârşitul lunii iunie 2017. În perioada 4 martie – 13 decembrie 2014, ea a mai fost ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură în Guvernul Ponta.

Are 60 de ani, este vicepreşedinte al PSD şi deputat.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *