Actualitate Cultura

De 8 Martie, doamnele și domnișoarele au intrarea liberă la teatru!

 

Joi, 8 martie, de la ora 19.00, sunteți invitați să petreceți o seară reconfortantă la spectacolul ”UN VIS CU MI-S REVISTĂ”

 

“Spectacolul s-a terminat. Scena este goală. Portarul plictisit își începe rondul de noapte. Printre costume și decoruri uitate i se năzare o idee. Luminile se aprind, teatrul prinde viață, iar vraja îl împresoară. Și iată:
Actorul își face apariția. În jocul său pune accentul pe umor, în dialogul parodic cu personajele pe care le întruchipează, de la Romeo la Zugrav, de la Cioban la Mirele șugubăț, într-o duplicitate brechtiană – de distanțare, arătându-ne când și când statutul lui de actor care are o simpatie nedisimulată față de propriile personaje.
Dialoguri surprinzătoare, replici scurte, penetrante, ironii subtile. Scheciurile, semnate de Mihai Maximilian, sunt valorificate teatral prin cameleonismul actorilor într-un spectacol în care varieteul seduce prin interpretările inspirate ale soliștilor vocali, prin valențele coregrafice ale corpului de balet (de la dansul contemporan la french cancan), care sunt exploatate cu meticulozitate într-o compoziție expresivă, iar produsul artistic este unul incitant în ambianța de mare efect.
E o aventură revuistică în care singurătatea dispare, iar cavalcada râsului e nemuritoare.” (Ana Liliana Ilea)

 

Intrare liberă pentru doamne și domnișoare, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *