Actualitate

Cunoscutul vlogger Zmenta a ajuns să dea cu subsemnatul ! Vezi care este motivul

De o experienta mai putin obisnuita a avut parte zilele trecute  cunoscutul vlogger Zmenta.  Acesta a fost chemat sa de-a socoteala in fata Consiliului National pentru Combaterea discriminarii, din cauza unor afirmatii facute in spatiul public referitoare la UDMR . Vlogerul a impartasit experienta cu to cei care il urmaresc pe retelele de socializare

” Am fost chemat să dau declarații la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru că mi-am permis să spun public că un partid politic precum UDMR nu are ce exista într-o țară civilizată în secolul 21. Domnul Kelemen Hunor s-a simțit lezat de asta și și-a pus o săgeată din partid să facă sesizare.

Vă reamintesc, UDMR voia ca data de 15 martie să fie Ziua Națională a Maghiarilor din România. Iar în 1848, pe 15 martie, începea Revoluția Maghiară. Peste 40.000 de români au murit atunci. I-au cerut lui Dragnea asta, în schimbul voturilor pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu.

Repet, sesizarea nu e pentru datele istorice și ce măgărie voiau să facă, ci pentru că l-am lovit în orgoliu pe Kelemen Hunor și minunatul lor partid, UDMR

PS: Nu sunt rasist, am prieteni maghiari, dar le este rușine, cum ne este și noua, de cine ne reprezintă.

PS2: NU O SĂ TAC NICIODATĂ ȘI NU O SĂ ÎMI ÎNCHIDĂ NIMENI GURA. Punct ”  a scris Zmenta pe contul sau de Facebook.

Vloggerul a mai anunta ca va reveni cu detalii interesante si ca unul dintre viitoarele subiecte pe care le va ataca vor fi  ”defrisarile ilegale făcute în Ținutul Secuiesc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *