Vremea

Cum va fi vremea luni în Maramureș

Luni atmosferă va fi însorită şi doar în extremitatea de sud-est, dar şi prin vest, se înnorează, şi s-ar putea să picure în Munţii Banatului.

Vântul va avea unele porniri dimineaţa, în Banat, în Moldova şi pe litoral, iar maximele termice vor depăşi normalul perioadei cam peste tot şi se vor încadra între 18 şi 25 de grade.

În Dobrogea şi Bărăgan apar câţiva nori prin Dobrogea dar în rest găsim vreme frumoasă. La începutul zilei vor fi condiţii de ceaţă la începutul zilei şi vântul se înteţeşte dimineaţa pe litoral. Maximele urcă spre 21 de grade Celsius.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, cerul va fi curat întreaga zi. Dimineaţa s-ar putea să apară puţină ceaţa şi tot dimineaţa vântul se înteţeşte, iar la amiază vor fi în jur de 21 de grade Celsius.

 În nordul Moldovei şi în Bucovina vântul va avea unele porniri în prima parte a zilei, însă mai târziu va sufla slab şi se încălzeşte puţin.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş aşteptăm o zi plăcută, cu mult soare şi temperaturi în creştere uşoară faţă de ziua trecută.

  • Baia Mare: 23 ° C
  • Sighetu Marmaţiei: 22 ° C
  • Vișeu de Sus: 21 ° C
  • Târgu Lăpuș: 21 ° C
  • Borşa: 20 ° C

 

 

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *