112

Criminalul pedofil este de negăsit. Poliţiştii continuă căutările, audierile şi au prelevat noi probe – FOTO şi VIDEO

Criminalul pedofil, cel care a batjocorit-o şi ucis-o pe copila de numai 5 ani din Baia Mare este de negăsit. Oamenii legii au condus la audieri mai mulţi minori, printre care şi cel bănuit că ar fi făptaşul, dar rând pe rând, cei chemaţi la interogatoriu au fost lăsaţi să plece.

Între timp, fetiţa a fost condusă pe ultimul drum de familie şi cunoscuţi, îmbrăcată în rochie de mireasă. Pentru ca Estera să fie înmormântată aşa cum se cuvine, familia a fost ajutată şi de către autorităţile locale cu cele necesare.

Printre cei chemaţi la interogatoriu se numără şi Vlad, un tânăr de numai 14 ani pe care romii din zona Cuprom îl bănuiesc că ar fi făptaşul. Acesta a răspuns întrebărilor puse de oamenii legii, dar a fost lăsat să plece acasă.

Deşi s-a vehiculat în mai multe rânduri în cursul zilei de joi, 3 mai că asasinul fetei a fost reţinut, Parchetul Maramureş neagă.

Oamenii din zonă sunt din ce în ce mai revoltaţi pentru că au trecut deja mai bine de 72 de ore de la crimă, iar oamenii legii par să bată pasul pe loc cu ancheta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *