112

Controale pe şoselele din Maramureş. Poliţişti au împărţit sute de amenzi

Peste 150 de sancţiuni au aplicat poliţiştii de la rutieră în ultimele două zile , maramureşenilor care au călcat prea tare acceleraţia, nu au acordat prioritate de trecere sau au consumat alcool înainte de a se urcă la volan . Oficialii Inspectorartului judeţean de Poliţie Maramureş spun că în perioada 18 – 20 august au fost organizate acţiuni pentru principaleor cauze generataoare de evenimnet rutiere şi că aparatele radar din dotare au fost amplasate în special pe tronsoanele de drum cu risc major în producerea accidentelor rutiere pe fondul vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Ca urmare a acţiunilor întreprinse poliţiştii au aplicat 167 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 60 000 lei, fiind totodată suspendat dreptul de a conduce în cazul a nouă şoferi.

Totodată, poliţiştii rutieri au întocmit nouă dosare penale pe numele unor conducători auto care au săvârşit infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: patru dosare penale pentru conducere fără permis şi cinci dosare penale pentru conducere sub influenţă alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *