Comunitate

CONDUS PE ULTIMUL DRUM – Sportivul Iulian Arba a fost inmormantat azi la Vadu Izei (VIDEO)

Vezi VIDEO
Lacrimi si durere fara margini astazi, 24 septembrie, la Vadu Izei. Iulian Arba, canotorul care si-a pierdut viata electrocutat accidental in timp ce se afla la pescuit, a fost condus pe ultimul drum. “Noi am pierdut un prieten. Cerul a castigat un inger”. Acesta era mesajul prietenilor, colegilor si al celor care l-au cunoscut pe sportivul maramuresean.

Tinerii imbracati in straie morosenesti si-au luat ramas bun de la consateanul lor, Iulian Arba. Cum era inca fecior, pe tot parcursul slujbei, ceterasii satului au cantat fara incetare. De altfel, cu cetera si zongora, Iulian a fost condus spre cimitirul satului.
Va reamintim ca sambata seara Iulian Arba s-a dus la pescuit si a lovit accidental cu undita lunga de sase metri firele de medie tensiune.
A murit electrocutat, cu toate ca oamenii au sarit imediat si l-au resuscitat. 

Iulian a facut parte din echipa Romaniei de canotaj, era legitimat la clubul Steaua Bucuresti. A participat la nenumarate competitii nationale, campionate europene si mondiale. Mama tanarului, Rodica Arba, a fost dublu medaliata olimpic la Seul si Los Angeles.

Sursa: Vasile Dale