Actualitate Administratie

Concurs pentru ocuparea unui post în cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare

Primăria Municipiului Baia Mare anunță organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de inspector asistent la Serviciul Monitorizare Contracte.

Cei care își doresc sa candideze  pentru acest post trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor inginereti, cu minimum un an vechie în specialitatea studiilor.

De asemenea, trebuie sa indeplineasca  cerințele prevăzute în art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, cu modificările și competările ulterioare.

Dosarele de candidatură se depun la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare până la data de 7 august 2017. Concursul va avea o probă scrisă și un interviu. Cea dintâi probă se va desfășura la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, situată pe str. Gheorghe Șincai nr. 37, în data de 17 august 2017, la ora 10:00.

Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare vă stă la dispoziție cu detalii suplimentare, în clădirea primăriei, la camera 31, etaj IV sau la numărul de telefon 0262/211001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *