Comunitate

CLUBBING. BAIA MARE – Unde ne distrăm de Crăciun?

Dacă am terminat cu gătitul, cu sesiunile de cumpărături și cu tot ceea ce presupune întâmpinarea Crăciunului, este timpul să ne gândim unde o să ne distrăm de sărbători!

V-am pregătit câteva sugestii pentru a petrece într-o atmosferă cât mai plăcută, ca să vă amintiți cu drag de sărbătorile de anul acesta.

Castle Club: Chriss Ronson / Alex Simori/ Luni 25 Decembrie

Castle Club găzduiește cea mai tare petrecere de Crăciun cu muzică electronică. Invitat special: Chriss Ronson. Warm up: Alex Simori. Intrare: 25 lei.

La Moustache: Christmas Vibes w. Rhay & Mikey / Luni 25 Decembrie

La Moustache vă așteaptă luni, 25 decembrie, să petreceți într-o atmosferă întreținută de Rhay & Mikey. Intrare: liberă.

Evergreen Arena: Christmas Party/ Luni 25 Decembrie

Evergreen Arena vă așteaptă să petreceți cu fast până dimineața. Și pentru că ține la voi, staff-ul de la Evergreen v-a pregătit o tombolă cu vouchere în valoare totală de peste 500 de euro, constând în invitații duble la Revelion 2017-2018, vouchere de consumație în club și carduri de free acces la concertele și evenimentele din 2018. Intrare: liberă.

Mystique Discotheque: Disco Santa – DJ Ghiri & Paolo/ Luni 25 Decembrie

Ho Ho Ho! Moș Crăciun va ateriza în mijlocul vostru la Mystique Discotheque! Ce are în sac? Muzică excelentă, voie bună și surprize pe măsură. Intrare: liberă.

Ska Pub: Oscilatii la Baia Mare/ Marți 26 Decembrie

Ska Pub aduce în Baia Mare un concept născut în Cluj. Vor mixa: GIC, Mofescu și Jasper Alex, iar de lumini se va ocupa Pixxel8. Intrare: 10 lei.

Club Athos: Christmas Hangover – Madan și MC Shine / Luni 25 decembrie

Din lista recomandărilor nu putea lipsi clubul Athos. Ei bine, în Athos vă veți reîntâlni cu Madan și MC Shine, gazde bune și pricepute într-ale distracției. Intrare: 10 lei.

Symphony Pub: Christmas Party / Luni 25 decembrie

De Crăciun, cei de la Symphony Pub organizează, spun ei, petrecerea anului. Dacă va fi așa sau nu, rămâne să verificăm. Prin distracție, evident! Intrare: liberă.

Crăciun fericit!

Anamaria Ungur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *