112

Circ în trafic în centrul oraşului Baia Mare. Un şofer pretinde că a fost amendat pentru că vrut să intre în parcare – VIDEO

Circ în trafic pe Bulevardul Bucureşti din Baia Mare. Joi, 12 aprilie, un băimărean a fost amendat de către reprezentanţii Poliţiei Rutiere pe motiv că ar fi blocat o bandă de mers. Bărbatul se apără şi spune că a staţionat aşteptând să se elibereze un loc de parcare de către o maşină care dădea semne evidente că vrea să plece.

Şoferul amendat a filmat întregul scandal şi l-a postat pe Facebook. Vă lăsăm să trageţi singuri concluziile.

10 Responses

 1. Pt nu ştiu a cîta oară…
  Poliția Rutieră =Gunoaie…

 2. Duciuc asa face cu toata lumea si cu colegii lui! este o rusine a politiei romane….sa speram ca nu-si mai incoarda nimeni muschii inspre el!!!!

 3. Este vorba de Claudiu Indre ?? … daca da , e in regula … este unul dintre cei mai nesimtiti politisti de la rutiera … omul are protectie si se crede pe cai mari … au mai fost si altii , chiar mai nesimtiti ca el si au fost ” rezolvati ” … asa ca , rabdare oameni buni !

 4. bietul om, daca a facut cum pretinde el,ii dau dreptate 100%, masinile care vin din spate semnalizeaza si frumos continua drumul pe banda 2..n-ai ce sa faci, eu vad traficul din Spania si cum conduc soferii si politistii, vai si-amar de capul nostru, de asa ceva nu te legi…

 5. Daca recunosc bine masina, recunosc si ragitorul(cel care rage). Asa a ragit si la mine cand l-am claxonat in trafic, pentru ca mergea haotic, fara sa semnalizeze cand era necesar, se uita dupa cu…ve, nu a acordat prioritate intr-un sens giratoriu…
  Este individul care poate fi vazut des pe terasa unui hotel de 4* de pe malul Sasarului. Ceva cu Pus…Daca ma insel, va rog sa ma corectati!

  1. Stimate(ã) DRAGOBAN , dacã sunteți o persoanã demnã și de bunã credintã vã anunț cã sunt un conducator auto profesionist , cã nu am avut niciodată suspendat permisul de conducere și nici un accident in peste 30 de ani de conducere dar asta multumesc lui Dumnezeu !! Nu conduc haotic și nu am fost claxonat cu scopul despre care ați scris niciodată ! Am strigat mai tare in filmarea pe care am fãcut-o deoarece eram pe fatã nedreptãtit și D-l DUICIUC era peste drum in Gip ! Apoi cu referire la terasa unde îmi beau cafeaua și unde mãnânc nu cred cã are legătura cu abuzul care mi s-a fãcut intenționat !! Dacã totuși susțineți cã v-am greșit sau obstrucționat in trafic îmi cer scuze nu a fost cu rea credință dar eu nu îmi aduc aminte ! Putem discuta despre acest incident chiar la terasa Carpați unde putem bea cea mai bunã cafea din oraș dupã pãrerea mea !! Vã Invit cu drag ! Am fost și sunt un om serios !! Respect Poliția Românã dar nu pe unii din instituție ce nu respectã legea !! Vã astept cu drag !! Nu fug de rãspundere !!

 6. Acesti doi domni politisti, cu acest jeep de politie, joi si vineri toata ziua au avut exces de zel, nu stiu de unde comanda… dar vor sa se afirme… si se vede clar !

 7. Polițistul a oprit un martor pentru a semna cã șiferul refuzã sã semneze. Eu am fost amendat cu 1300 lei de un polițist cu defect la un ochi ( nu înțeleg cum s-a putut angaja în Poliție) pentru cã m-ar fi vãzut cum întorc pe continuã. I-am cerut sã îmi scrie obiecțile dar a refuzat și a plecat fãrã sã îmi ofere posibilitatea sã semnez si fara sa opreascã un martor ca sã poatã scrie motivul pt care nu am semnat. Il am filmat si sunt in instantã cu ei.

 8. Sint niste MILITIENI care au atita exces de zel de parca iei au inventat gaura la macaroana,mai sint si altii,a uitat de Achim Darius si altii

 9. Sper să-i întoarcă cineva cât de repede chipiul invers lu’ prostu’ ăsta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *