Politica

Ce spune Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş despre remaniere

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că urmează o remaniere guvernamentală şi că va finaliza, până luni, evaluarea miniştrilor din cabinetul său. PSD va discuta acest aspect în Comitetului Executiv, care va avea loc în această săptămână, dar ALDE a anunţat că niciun ministru al formaţiunii nu va fi remaniat.

Odată cu anunţul făcut de premier, scenariile despre eventualii miniştri schimbaţi au început să curgă. Întrebat despre viitoarea remaniere guvernamentală, Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş şi vicepreşedinte PSD la nivel naţional a făcut câteva precizări la un post naţional de televiziune.

“Principalul scop pentru evaluarea Guvernului este verificarea realizării obiectivelor din Programul de Guvernare. Acest lucru arată că PSD este singurul partid care guvernează în sensul îndeplinirii promisiunilor făcute în timpul campaniei electorale.Evaluarea va evidenția foarte multe lucruri realizate de Guvernul Dăncilă, în acest an 2018, chiar și la ministerele în care vor avea loc schimbările de miniștri vor exista mai multe obiective din programul de guvernare care au fost realizate sau care sunt în curs de realizare”, a subliniat Zetea.

În ceea ce priveşte eventualele schimbări din Cabinetul Dăncilă, cabinet din care fac parte şi mai mulţi reprezentanţi ai Maramureşului, Zetea a explicat că miza acestei remanieri nu este înlocuirea  unei anumite persoane ci “mbunătățirea actului de guvernare”.

“Nu persoanele sunt miza acestei evaluări, ci îmbunătățirea actului de guvernare în sensul realizării promisiunilor angajate de PSD față de alegători, prin programul de guvernare”, a mai spus Zetea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *