Actualitate

Ce a păţit în închisoare doctorul care a abuzat sexual 265 de femei

Larry Nassar, fostul doctor al echipei americane de gimnastică, a fost mutat într-un alt penitenciar după ce ar fi fost atacat în închisoarea din Tucson. Acesta a primit pedeapsa cu închisoare pe viaţă, judecătorii găsindu-l vinovat pentru agresiunea sexuală a peste 265 de victime, dar şi pentru pedofilie.

El a fost într-o închisoare de tranzit, în Oklahoma, după ce a fost mutat dintr-un penitenciar din Tucson, iar în prezent nu se ştie locul în care îşi ispăşeşte pedeapsa. Fostul medic a anunţat prin intermediul avocaţilor că a fost atacat după gratii, în centrul din Tucson. De altfel, ex – doctorul lotului de gimnastică al SUA a mai fost agresat de către ceilalţi deţinuţi, la doar câteva ore de când a fost închis, el fiind încarcerat de la începutul verii.

“E un caz dificil pentru Oficialii Biroului Federal al Închisorilor pentru că totul a fost mediatizat şi toţi deţinuţii îl ştiu. Nassar va fi recunoscut în orice închisoare ar merge”, a anunţat Ralph Miller, fost ofiţer în cadrul sistemului penitenciar din SUA.

La proces, peste 150 de victime au povestit detalii tulburătoare despre abuzurile lui Nassar. El a fost găsit vinovat pentru agresiuni sexuale, dar şi pentru deţinere de imagini pedopornografice.

Printre victimele lui Nassar se numără şi nume celebre ca: Simone Biles, cvadruplă campioană olimpică, Gabrielle “Gabby” Douglas, triplă campioană olimpică, Alexandra Raisman sau McKayla Maroney.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *