112 Comunitate

Caz şocant. Un bărbat este acuzat că şi-a violat băiatul, născut dintr-o relaţie cu sora lui

Un bărbat din Dâmboviţa a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că şi-a violat băiatul în vârstă de 8 ani, născut după ce bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 34 de ani, din Priboiu, bănuit de viol.

Din cercetări a reieşit, potrivit Poliţiei Dâmboviţa, că, în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea părţii vătămate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el, scrie Mediafax.
Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa, a fost dispusă o expertiză genetică judiciară.

”Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”, arată sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au descins la locuinţa bărbatului şi au ridicat mijloace materiale de probă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *