Administratie

Casa Tineretului a fost preluată de către Consiliul Judeţean Maramureş. Ce au găsit înăuntru autorităţile – FOTO

În dimineaţa zilei de 20 martie, Casa Tineretului din Baia Mare a fost preluată oficial de către Consiliul Judeţean Maramureş.

“Astăzi,dis de dimineață, însoțit de colegii din Consiliul Județean Maramureș și reprezentanții FJT Maramureș, pe cale amiabilă, am demarat procedurile de predare -primire a Casei Tineretului din Baia Mare!”, spus Doru Dăncuş, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.
navigate_before
navigate_next

Cele două corpuri de clădire care formează cunoscutul edificiu au fost obiectul unui lung proces între Fundaţia Judeţeană pentru Tineret şi Consiliul Judeţean Maramureş, astfel că nu s-au putut face investiţii majore, starea de degradare fiind vizibilă.

“O dată cu trecerea în domeniul public al județului Maramureș a Casei Tineretului, în regim de maximă urgență se impun câteva măsuri care să protejeze cele două corpuri de clădire până la intrarea în reabilitare, precum: asigurarea securității clădirilor, igienizarea spațiilor interioare și exterioare, intervenție rapidă pentru reparații la acoperișul clădirii și la sistemul de canalizare. Totodată, Consiliul Județean Maramureș va demara procedura de elaborare a unui SF pentru reabilitarea și modernizarea celor două imobile”, a mai spus Dăncuş.

În ceea ce preiveşte viitoarea destinaţie care i se va da Casei Tineretului, Dăncuş a fost tranşant:

“În cel mai scurt timp, Casa Tineretului va fi redată celor care prin natura activităților, desfășoară acțiuni și proiecte de tineret, culturale și educaționale!”, a concluzionat vicepreşedintele CJ Maramureş.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *