Comunitate

Candelele solidarității au fost aprinse la Sighet

În cadrul acțiunii „Un Milion de Stele”, cetățenii dornici să facă un bine au aprins câte o candelă în semn de solidaritate pentru semenii noștri aflați în nevoie.

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare a organizat vineri după-masă, în Parcul Central din Sighetu Marmației acțiunea de solidaritate „Un Milion de Stele”. La evenimentul aflat la a noua ediție au participat în număr mare sighetenii cu sensibilitate socială pentru a aprinde împreună candelele solidarității.

În pregătirea și derularea acțiunii s-au implicat cu drag atât membrii Centrului de Zi pentru Vârstnici al Caritas din localitate, cât și angajații organizației care activează în Vișeu de Sus și Coștiui. Părintele Reszler Mihály a fost și el prezent la eveniment, aprinzând printre primii o candelă în semn de solidaritate pentru semenii noștri aflați în dificultate.

În cadrul acțiunii s-au strâns donații în valoare de 1260 lei, sumă cu care participanții au sprijinit funcționarea Centrului de Îngrijire la Domiciliu „Sf. Carol” din Sighetu Marmației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *