Actualitate

Călugăr condamnat la închisoare, după ce s-a urcat beat la volan

S-a închinat Zeului Bacchus, aşa că nu mai are cum să ajungă prea curând la mănăstirea de pe Muntele Athos, acolo unde slujea! Este, pe scurt, povestea unui călugăr ieşean, condamnat după ce s-a urcat beat la volan.

Călugărul în vârstă de 44 de ani din Costuleni, judetul Iași, a fost prins de polițiști în luna ianuarie a acestui an. Bărbatul îmbrăcat în sutană a băut la un bar dintr-o comună, după care s-a urcat fără nicio problemă la volan.

Un localnic a anunţat imediat poliţia, iar agenţii au plecat în urmărirea sa. Călugărul a refuzat să oprească şi nu a putut fi convins să tragă pe dreapta decât în momentul în care a ajuns în Vaslui şi a refuzat să sufle în alcooltest.

Asta în timp ce lansa un adevărat tir de injurii la adresa conducerii ţării. În plus, le-a spus polițiștilor că la volanul mașinii era, de fapt, Dumnezeu. Pentru toate acestea, bărbatul a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare. De asemenea, judecătorii ieşeni au decis și să îi interzică bărbatului să părăsească țara.

Deși a contestat decizia autorităților, pentru o perioadă, călugărul nu va mai putea să plece la mănăstirea de pe muntele Athos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *