Comunitate

EVENIMENT – Business performant în lumea digitală

Joia aceasta va avea loc conferința Business performant în lumea digitală, organizată de Asociația Proactiv și compania FastOrder. Evenimentul va avea loc la ora 18:00, la Eurohotel, situat în Baia Mare pe Bd. București nr. 23.

Moderatorii conferinței sunt Lucian Cramba, CEO al FastOrder și Doru Șupeală, consultant de marketing în domeniul IT. Aceștia vor aborda următoarele teme: ”Povestea unui start-up IT românesc evaluat la 1 milion de euro”, respectiv ”Marketing modern: ce personalitate alegi și comunici pentru brandul tău?”

Conferința se adresează în principal antreprenorilor, managerilor și tuturor celor pasionați de lumea afacerilor și de tehnologie în general. Acest eveniment face parte din seria de evenimente periodice organizate de Asociația Proactiv. Scopul evenimentelor este de a educa spiritul antreprenorial și de a dezvolta inițiativele private de business din județ.

Intrarea este liberă, însă participanții vor putea să doneze pentru campania umanitară ”RIDICĂ-TE, TATI!”, care are ca beneficiar un tânăr băimărean rămas imobilizat în urma unui accident rutier.

A.B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *