112

Bistriţean condamnat pentru sclavie, căutat de autorităţile italiene

Polițiștii din Europa pe urmele unui bistrițean, condamnat de autoritățile italiene la închisoare pentru sclavie. Acesta a fost identificat de polițiști ieri și reținut pentru 24 de ore.

Autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de sclavie. Astfel, polițiștii din Europa întreagă îl căutau pe un bărbat de 45 de ani, din Reteag! Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse de 5 ani și 4 luni închisoare pentru faptele comise.

Astfel, beneficiind de date și informații suplimentare, polițiștii bistrițeni au reușit să-l identifice pe bistrițean în decursul zilei de ieri.

„Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea luării măsurilor legale. În prezent acesta se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud”, anunță reprezentanții IPJ BN.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *