Comunitate

Băisprienii, invitați la o ”Întâlnire la Platani”

Primăria orașului Baia Sprie, în parteneriat cu Consiliul Local Baia Sprie, Consiliul Județean Maramureș și Centrul Național de Informare Turistică Baia Sprie vă invită la o ”Întâlnire la Platani”, la Zilele Orașului Baia Sprie. Evenimentul va avea loc în perioada 14-15 august, în Parcul Străbunilor.

Luni, 14 august, începând cu ora 19:00, va avea loc Back to Hip Hop Party, o manifestare artistică la care vor concerta următorii artiști: Sebben, Dudu, Royal HH, after party-ul fiind asigurat de DJ Aldaris.

Programul zilei următoare începe la ora 13:00, cu muzică ambientală, urmând un recital al Fanfarei Orașului Baia Sprie și mai multe manifestații artistice de dans modern.

În intervalul 14:40 – 19:20, pe scenă vor urca mai mulți artiști și interpreți de muzică populară. Imediat după aceea, artistul ceramist Daniel Leș va face apoi o demonstrație de olărit. După discursurile oficialităților, urmează un moment folk, susținut de Montefonic.

Momentul rock începe la ora 20:30 când vor urca pe scenă trupele Adamantium și Sick’s Generation. Evenimentul se va încheia la ora 22:00 cu o lansare de lampioane.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți diverși meșteri populari și se vor organiza standuri tradiționale, expoziții de pictură și fotografie, ateliere de creație pentru copii și un concurs de gătit la ceaun. Vor exista și activități sportive: campionat de tenis, campionat de minifotbal și un eveniment de aerobic dance.

 

A.B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *