Comunitate

Băimărenii şi sighetenii, fără apă la robinete din cauza avariilor

În cursul zilei de joi, 11 ianuarie 2018, băimărenii şi sighetenii rămân fără apă potabilă la robinete din cauza avariilor la reţea. Astfel, în Baia Mare se continuă lucrările de înlocuire a unui robinet pe strada  Grănicerilor nr.95, 96, 97, 98 şi str. Școlii nr. 1/1 pâna la 1/11 în intervalul orar 9.00 – 12.00.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Conducte sparte la Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei

Pe lângă lucrările programate, din cauza unor conducte sparte, băimărenii de pe străzile Sănătăţii, nr. 24 şi Florilor, au rămas fără apă.

Nici sighetenii din Piața Libertății nu vor avea apă la robinete până la ora 12.00 din cauza unei defecţiuni la reţea.
Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Reprezentanţii Vital îşi cer scuze pentru aceste incidente – independente de voința lor. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *