Monden

Băimăreanca AMI, printre cei zece Faimoși, în cel de-al treilea sezon “Exatlon”

Sâmbătă, 12 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D va debuta cel de-al treilea sezon al celui mai iubit reality sportiv din România, “Exatlon”; competiția sportivă televizată va putea fi urmărită patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți. Zece Faimoși și zece Războinici vor lua drumul Republicii Dominicane, acolo unde se vor duela pe traseele dificile, totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro, cât și pentru apreciarea a milioane de fani.

 

Printre membrii Echipei Faimosilor se numără artistul Mario Fresh, atletă olimpică Andreea Arsine, iar lista continuă cu una dintre cele mai apreciate cântărețe din țară, AMI, Andreea Moldovan, din Baia Mare, care este hotărâtă să demonstreze că esențele tari se țin în sticluțe mici. AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „Trumpet Lights“, piesă care a ajuns rapid la inimile publicului român.

Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costă Rică”, sau “Somnu` nu mă ia”. Colaborările dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica, “Un actor grăbit”, a sensibilizat publicul. Cea mai recentă colaborare a artistei ”Sunt bine”, cu Tostogan’S, a fost apreciată de public, reușind să strângă peste 3 milioane de vizualizări.

„În adolescență am trecut printr-o perioadă în care eram mereu subestimată din cauza înălțimii, chiar și în carieră mea de artist mi s-a spus că sunt prea mică și că nu voi reuși niciodată să răzbat. Inițial, am fost demoralizată și au început frustrările. Dar, cu timpul, am privit latura pozitivă a acestor provocări și mi-am dat seama că sunt un atu spre a mă ambiționa să lupt și să îmi demonstrez, mie în primul rând, că această <imperfecțiune> este ceea ce mă face specială. E vorba despre acceptare, iubire de sine și curajul de a fi mereu autentic”, a spus AMI.
Frumoasă artista este pasionată de fitness și adeptă unui stil de viață echilibrat, sănătos.

Să-i urmă mult succes şi să-i ţinem pumnii băimărencei noastre!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *