Actualitate Vremea

În atenţia şoferilor! Vizibilitate redusă de ceață, sub 150 de metri, pe DN 18 în Pasul Prislop

La această oră temperaturile pe sectoarele de drumuri naționale sunt cuprinse între -2 grade și 0 grade. Se circulă în condiții de iarnă și este asigurată practicabilitatea pe drumurile naționale din județ. Carosabilul DN 1C și E 58 este curat, dar umed. Aici s-a acționat cu patru utilaje și s-au împrăștiat 15 tone sare.

DN 18 in Pasul Gutâi este curat și umed. Zăpadă frământată cu grosimea intre 0 și 1 cm, se gaseste depusa pe partea carosabila intre km 20 și km 35. Pe acest tronson ninge. Cinci utilaje au intervenit și împrăștiat 15 tone sare in Pasul Gutâi. DN 18 și DN 19 la Sighetu Marmației sunt curate și umede. Pe DN 19, Dealul Huta Certeze s-a acționat cu doua utilaje și
s-au împrăștiat 19 tone sare.

La Petrova pe DN 18 carosabilul este curat și umed. S-a acționat cu un utilaj și s-au împrăștiat trei tone sare. La Viseu de Sus, pe DN 17C stratul de zăpadă frământată are grosimea de până la 1 cm.

S-a intervenit cu un utilaj și au fost împrăștiate patru tone sare. DN 18 are partea carosabila curată și umedă. La Borsa, intre km 156 și km 180 se găsește depusă pe partea carosabila a DN 18 un strat de zăpadă frământată, cu grosimea de până la 1 cm, iar restul sectorului este curat și umed. Vizibilitatea este redusă, sub 150 de metri, de ceață, intre km 156 și km 180.

Pe DN 18B partea carosabila este acoperita de un strat de zăpadă frământată, cu grosimea de 1 cm, intre km 34 și 58, Dealul Pietriș, iar restul tronsonului este curat și umed. S-a acționat cu trei utilaje și împrăștiat 37 tone sare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *