Actualitate

Aroganţa unei beizadele. 220 km/oră, drifturi, curse cu Kalaşnikov în Ferrari

Victoraş Micula, fiul milionarului bihorean Viorel Micula, a comis o nouă aroganţă. Tânărul teribilist a fost filmat făcând drifturi şi zburând cu un Ferrari de sute de cai putere, pe Centura Oradea.

Victoraş Micula, beizadeaua care a mers cu elicopterul să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca Victoraş Micula, a fost filmat zburând cu peste 200 de km/oră şi făcând drifturi la volanul unui superb Ferrari roşu.

Imagini din timpul cursei au fost postate pe Instagram şi de vlogerr-ul orădean Halacu Virgil – gajukyd, care confirmă că la volan era Victoraş Micula.

Cel care a făcut publică înregistarea spune că totul s-a întâmplat duminică seara, pe centura Oradea. Mai mult, se pare că în bolidul lui Victoraş Micula se afla şi o puşcă airsoft AK-47.

La sfârşitul anului trecut, fiul milionarului Viorel Micula a fost în centrul atenției publice, după ce postat pe o rețea de socializare un video în care apare cu puşca scoasă pe geamul maşinii şi cu un pui de leu pe bord. Alături de imagine, băiatul de bani gata scria: “Am lei, dar numai în bancnote“.

Victor Micula a negat că postarea i-ar aparţine, pretinzând că ar fi fost publicată de altcineva.

Polițiștii bihoreni s-au sesizat și au deschis o anchetă în acest caz.

sursa Observator.TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *