112

Aproape 3 000 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Ocna Şugatag au depistat un autoturism cu care erau transportate aproape 3 000 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană. Întreaga cantitate de ţigări precum şi autoturismul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Aseară, în jurul orei 22.20, un echipaj din cadrul Secţiei 5 Ocna Şugatag, care efectua activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe D.J. 186, pe raza comunei Bârsana, a efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism care circula dinspre Strâmtura către Năneşti. Întrucât la vederea echipajului de poliție conducătorul autoturismului a virat brusc la stânga și a intrat pe o stradă laterală, s-a procedat la urmărirea acestuia.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, găsit abandonat în locul numit „Tăul Morii”, au fost găsite 2 991 de pachete țigări de provenienţă ucraineană. De asemenea, verificările efectuate au relevat că valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii ale autoturismului a expirat la data de 11.12.2017.

Ţigările, în valoare de aproximativ 30 000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei în vederea continuării cercetărilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului şi stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *