Comunicate de presa

ANUNŢ PRIVIND DEMARAREA PROIECTULUI “UTILAJE PERFORMANTE PENTRU CRESTEREA COMPETITIVITĂȚII – CRISTA & CRIS SRL”

CRISTA & CRIS SRL anunţă lansarea proiectului intitulat “UTILAJE PERFORMANTE PENTRU CRESTEREA COMPETITIVITĂȚII – CRISTA & CRIS SRL” cod SMIS 112097, proiect ce se implementează la sediul societăţii din Baia Mare, Str. Vasile Lucaciu nr. 238, jud. Maramureș pe o perioadă de 20 luni.

Proiectul are o valoare totală de 1.381.003,39 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă de 894.460,00 lei, valoare eligibilă nerambursabilă FEDR 760.291,00, prin Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritara 2 – Îmbunătățire competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial în special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoarele de afaceri, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020, prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă modernizarea infrastructurii tehnologiei informațiilor si comunicațiilor (TIC) al CRISTA & CRIS S.R.L. la sediul social si la punctul de lucru, prin upgradarea conexiunii la internet broadband (doar la punctul de lucru) si achiziționarea de echipamente conexe de ultima generație.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la:

Jeno Halasz – Administrator,

Tel. 0262 225 145    e-mail: [email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *