Actualitate Vremea

Anul nou a adus şi iarna în Maramureş. Zăpadă frământată de doi cm în Pasul Prislop, copac prăbuşit sub greutatea zăpezii în Pasul Gutâi – foto

O nouă informare de la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş arată că circulația în judeţ se desfășoară în condiții de iarnă. Zăpada frământată cu grosimea de până la 1 cm se găsește depusă pe DN 18 în Pasul Gutâi.

În Pasul Prislop, între km 160 și km 180, stratul de zăpadă frământată existent pe partea carosabilă măsoară până la 2 cm.

Pe DN 18, în Pasul Gutâi, la km 19 un copac s-a prăbuşit, sub greutatea zăpezii, în zona părții carosabile. Angajații districtului au intervenit cu un utilaj pentru a elibera tronsonul afectat și au tăiat copacul cu drujbe.

Cerul este acoperit pe toate sectoarele de drumuri naționale. Ninge în Borșa, Baia Mare și Pasul Gutâi. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu opt utilaje, două UNIMOG și o autofreză. Au fost răspândite 30 tone sare. Se intervine acum cu utilaje pe DN 18, în Pasul Gutâi, spun reprezentanţii CJSU.

navigate_before
navigate_next

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *