Actualitate Politica

Alin Bîrda, învestit ca primar al orașului Baia Sprie

Astăzi, 4 iulie 2017, a avut loc învestirea lui Alin Bîrda în funcția de primar a orașului Baia Sprie. Primarul liberal l-a avut în dreapta sa pe președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, iar în stânga sa pe fostul primar băisprian, Dorin Pașca, care i-a fost șef de campanie și care îi este în prezent consilier personal.

“Voi fi un primar care va continua aceeași muncă pe care am făcut-o și în campania electorală, adică voi fi printre cetățeni și voi rezolva toate aceste probleme micuțe care există la nivelul cetățeanului. Sunt probleme mici care se pot rezolva cu bani puțini. În același timp există și probleme mari, de infrastructură și de dezvoltare, la care trebuie să mă aplec și să aloc o mare parte de timp. Se va vedea, sper eu, că nu îi voi dezamăgi pe toți cetățenii, inclusiv pe cei care nu m-au votat, fiindcă îi consider la fel de importanți ca și pe restul cetățenilor.”, a declarat Alin Bîrda.

Noul primar al orașului Baia Sprie a fost ales în cadrul alegerilor parțiale din 11 iunie, unde a câștigat cu un procent de 33%. Alegerile parțiale au avut loc în urma suspendării fostului primar Dorin Pașca, ca urmare a conflictului de interese iscat fiindcă și-a angajat propriul frate în cadrul primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *