112

Alertă în Marea Britanie. Poliția caută DOI ROMÂNI, după uciderea unei fete de 12 ani

Este alertă în Marea Britanie. Poliția caută doi români, implicați în accidentul rutier produs ieri seara pe M61 și care au fugit de la locul faptei. În urma accidentului o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața, potrivit stiridiaspora.ro. 

Fata de 12 ani a fost ucisă într-o coliziune pe șosea care a implicat mai multe mașini pe M61. Fata a fost preluată de echipajele de urgență, dar a murit la Spitalul Royal Preston.

Potrivit politiei din Lancashire, fata se afla într-o mașină Nissan Micra când a avut loc accidentul la intersecția dintre M61 și M6 la Bamber Bridge, Preston.

Poliția relatează că mașina fetei a lovit parapetul, după care a revenit pe drum și a lovit un  Fiat Ducato. Un Audi A4, care ar aparține unui român,  s-a ciocnit apoi cu spatele Fiat-ului. Șoferul care se afla la volanul autoturismului Nissan Micra, o femeie de 27 de ani, a suferit răni minore.

Un purtător de cuvânt al poliției Lancashire a declarat: “Cei doi ocupanți ai Audi au părăsit locul accidentului și sunt acum căutați de poliție. Ei au fost descriși de martori ca fiind doi bărbați est-europeni, în vârstă de 30 de ani,” a spus reprezentantul poliției, potrivit Daily Mail.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *