Politica

ALEGERI: Maramureşul, în conducerea Organizaţiei de Femei a PNL

Organizaţia de Femei a PNL Maramureş şi-a demonstrat valoarea la alegerile care au avut loc duminică, 17 decembrie, la Bucureşti.

Două reprezentante ale judeţului fac parte din noua echipă de conducere a Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal (OFL), condusă de către deputatul Florica Cherecheş.

Consilierul judeţean Anişoara Mihali a fost aleasă membru în Biroul Executiv Naţional, iar Olivia Cherhaţ a fost votată în Curtea de Arbitraj, structurile de conducere ale PNL îmbogăţindu-se astfel cu doi jurişti profesionişti cu experienţă în administraţie.

“Organizaţia maramureşeană a Femeilor Liberale este una puternică şi şi-a demonstrat unitatea. S-a muncit mult în tururile electorale din anii trecuţi şi cele două poziţii la nivel naţional sunt de fapt o recunoaştere a efortului depus”, a spus Olivia Cherhaţ, preşedinte al OFL Baia Mare şi membru al Curţii de Arbitraj a OFL.

Doamnele liberale, împreună cu deputatul de Maramureş Viorica Cherecheş, vor sprijini toate proiectele şi acţiunile noului preşedinte al OFL, deputatul Florica Cherecheş, pentru ca vocea femeilor din cadrul Partidului Naţional Liberal să devină mai puternică şi mai apreciată.

Sursă imagine: maramedia.ro

Anca Miklos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *