Actualitate

ADVERTORIAL – Un nou showroom de mobilier si decoratiuni? Naturlich!

NaturlichProducatorul roman de mobilier Larix inaugureaza in Baia Mare cel de-al cincilea showroom de mobilier si decoratiuni Naturlich. In 11 iunie s-a lansat brandul Naturlich pe piata mobilei si decoratiunilor din Baia Mare, fiind al cincilea punct dupa cele din Cluj Napoca, Alba –Iulia, Pitesti si Bistrita. Situat in incinta centrului comercial Ambient, magazinul Naturlich dispune de un showroom modern, in care produsele pot fi admirate in situatii creative de amenajare. Dorind sa se distinga prin servicii superioare de livrare, preturi competitive pentru produse de calitate deosebita si, mai cu seama, prin absenta cuvantului “nu” din relatia cu clientii, Naturlich vine cu solutii practice de amenajare.

“Cand vine vorba despre mobilier si decoratiuni, vom raspunde mereu ”Naturlich” la toate solicitarile clientilor nostri. Viziunea noastra urmareste schimbarea imaginii serviciilor din aceasta industrie, printr-o abordare diferita a relatiilor cu clientii. Mizam pe intelegerea dorintelor celor care ne calca pragul si pe faptul ca, indiferent de solicitare, noi vom putea veni cu raspunsul potrivit”, spune Zsolt Bereczki, directorul general al companiei Larix.

Naturlich

Serviciile specifice oferite de Naturlich consta in consilierea clientilor, pentru ca acestia sa isi amenajeze casa mult dorita intr-o maniera practica, dar in egala masura estetica si inteligenta; livrarea in maximum 48 de ore a pieselor cumparate; personalizarea de mobilier, in functie de dorintele distincte ale clientilor, precum si servicii de montaj, la domiciliul clientului. Toate acestea stau sub semnul unei politici de preturi orientate inspre consumator.

Naturlich

”Dorim sa oferim clientilor produse de calitate, la cel mai bun pret de pe piata. Vom miza pe a oferi mereu mai mult decat concurenta, in cazul oricarui produs ori serviciu. Ne dorim ca toti cei care ne trec pragul sa traiasca o experienta frumoasa de selectare si achizitie a pieselor de mobilier sau a decoratiunilor si speram sa se simta ca acasa in magazinele noastre”, afirma Victoria Cadar, directorul comercial Naturlich.

Naturlich

Oferta Naturlich cuprinde atat produse realizate in fabricile proprii ale companiei, cat si produse provenite de la alti distribuitori sau producatori. Personalul a beneficiat de sesiuni speciale de instruire, astfel incat toti consilierii din magazin sa cunoasca temeinic produsele si beneficiile acestora, pentru a asigura consultanta si serviciile de inalta calitate promise clientilor.

Compania Larix, cu sediul in Reghin, judetul Mures, este detinuta de omul de afaceri Zsolt Bereczki si este membra APRM (Asociatia Producatorilor Romani de Mobilier). In ceea ce priveste activitatea de export, Larix vinde preponderent mobilier de interior, living si sufragerii, precum si articole sportive si mobilier de gradina. In Romania, printre produsele preferate de consumatori se numara mobilierul furniruit, in stil contemporan, minimalist, pentru living, sufragerii, dar si canapelele.
Sursa: Advertorial