112

ACTUALIZARE – CRUZIME FARA MARGINI – Doi borseni au tarat un cal cu tractorul si l-au taiat cu drujba (VIDEO)

Vezi VIDEO
Cruzime fara margini in cartierul borsean Repedea. Doi tineri care conduceau un tractor in stare de ebrietate au legat un cal de vehicul si l-au tarat zeci de metri. Localnicii au sarit in ajutor si au incercat sa ii convinga pe cei doi indivizi sa il dezlege. Au fost amenintati cu o drujba, iar animalul a fost taiat.

Incidentul s-a petrecut aseara la Borsa. Conform satenilor cei doi indivizi, localnici, conduceau tractorul cu toate ca erau intr-o vadita stare de ebrietate. Acestia au legat calul de tractor si l-au tarat pe strada. Oamenii au incercat sa vina in ajutorul animalului, insa fara niciun rezultat. La un moment dat tinerii beti s-au enervat la culme si unul dintre ei a pus mana pe o drujba. Cu aceasta i-a amenintat pe oameni si l-au taiat pe bietul animal.

Localnicii au sunat la 112, insa pana a sosit echipajul politiei indivizii au disparut. In fuga lor, cei doi au distrus si un gard din lemn, precum si un transformator de curent amplasat pe un stalp. Astazi o echipa de la Electrica s-a deplasat in zona pentru a repara distrugerile facute.

Proprietarul animalului dar si cei carora le-a fost distrus gardul au depus plangere la politie. Conform localnicilor indivizii s-ar numi: Tifor Timis si Bogdan Timis (ambii din clanul Butanenilor).

Politistii au declarat ca suspectii sunt identificati. Este vorba despre doi tineri: unul in varsta de 17 ani celalalt in varsta de 18 ani. Tractorul a fost condus de minorul de 17 ani. 

In acest moment se efectueaza cercetari intr-un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de: conducere unui vehicul pe un drum public fara a poseda permis de conducere si infractiuni la Legea 205/2004 privind protectia animalelor republicata in 2015. In cazul in care firma Electrica (proprietarul transformatorului avariat), dar si proprietarul gardului distrus vor depune plangere la politie ce doi vor fi cercetati si sub aspectul comiterea infractiunii de distrugere.

SUSPECTII SUNT FRATI

Tifor Timis si Bogdan Timis, zisi Butanu, sunt frati. Dupa producerea incidentului unul dintre ei a postat urmatorul mesaj pe o pagina de socializare: „Da, am facut mii de prostii la viata mea, dar sincer unele le-as mai face!”

Sursa: Vasile Dale