Actualitate

ACTUALIZARE- ACCIDENT – O autoutilitara a spart o teava de gaz, pe strada Caramizilor din Tautii de Sus (GALERIE VIDEO)

Foto Teava de gaz sparta la Tautii de Sus (c) eMM.ro 
Foto Conducta de gaz sparta (c) eMM.ro 

Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
O autoutilitara a intrat intr-o teava de gaz in aceasta seara, 16 iunie, pe strada Caramizilor din localitatea Tautii de Sus. In urma accidentului, conducta de gaz a fost sparta, iar localnicii, panicati din cauza ca se simtea miros puternic in zona si exista oricand pericolul unei explozii, au anuntat rapid, prin numarul de urgenta, incidentul. La fata locului au sosit doua echipaje, de la pompieri si politie, dar si angajati ai firmei de distributie a gazului care au incercat sa remedieze defectiunea.

Localnicii de pe strada Caramizilor, numarul 29, din localitatea Tautii de Sus au intrat in panica, dupa ce o autoutilitara s-a izbit puternic de o teava de gaz, pe care a spart-o. Zona s-a umplut rapid de miros, fapt ce i-a determinat pe oameni sa ia repede masuri, de frica unui incident similar cu cel de la Sighet.

 “M-am temut tare. Am auzit o bufnitura si am iesit pe ulita sa vad ce s-o intamplat si atunci am vazut ca vecinul de colo sus cu masina si ca o spart teava. M-am speriat foarte tare sa nu se intample si la noi ca la Sighet“, a povestit o femeie, unul dintre martorii accidentului.

Barbatul ce locuieste la casa cu numarul 29 a plecat repid cu bicicleta sa inchida gazul in zona, evitand astfel pericolul unei explozii. “Dupa lovitura, am iesit repede afara si am auzit un fasait si un miros intepator de gaz. M-am uitat sa vad unde s-o spart teava”, a spus localnicul care a mai povestit ca a facut armata la pompieri, fapt ce l-a ajutat sa identifice cu usurinta robinetul de gaz care trebuia inchis.

Soferul, uluit, nu si-a putut explica modul in care a putut provoca accidentul, mai ales ca facea acelasi drum zilnic si, spune el, niciodata nu a patit nimic. “Nu stiu ce s-o putut intampla, ca doar tata zaua vin aici cu masina si nu s-o intamplat pana acuma nimic. Si strada asta-i cam ingusta si fara sa vreu am agatat teava cu masina. Am iesit repede si i-am anuntat pe oameni sa nu aprinda vreunul vreo tigara”, a relatat soferul implicat in accident.

El a mai spus ca imediat dupa impact “s-o auzit o fasaitura si s-o simtit miros puternic de gaz in zona”.

Angajatii de la firma de distributie a gazului prezenti la fata locului au refuzat sa ofere detalii in privinta avariei, rezumandu-se sa spuna ca defectiunea va fi remediata in cel mai scurt timp.
Sursa: Anca Popescu