112

ACTUALIZARE: Accident grav la Satulung. Două victime sunt încarcerate. Ce spun reprezentanţii ISU Maramureş – FOTO

În urmă cu doar câteva minute pe drumul drumul european E58, la Satulung, a fost semnalat un grav accident de circulație. Evenimentul rutier s-a petrecut în fața dispensarului din localitate, iar 2 victime au nevoie de ajutorul pompierilor pentru că au rămas încarcerate.

La fața locului sunt deja mai multe echipaje de pompieri care ajută victimele, dar circulația în zonă nu a fost oprită.


ACTUALIZARE 1: Echipajele de prim ajutor au găsit patru victime, dar acestea nu au avut nevoie de descarcerare. Doi răniți sunt conștienți, iar doi dintre ei nu.

ACTUALIZARE 2: Martorii spun că ar fi vorba despre un băiat și trei fete din Arieș.

ACTUALIZARE 3: Una dintre victime, inconștientă a fost intubată, 1 victimă este  semiconștientă și 2 răniți ușor, toți transportați la spital

ACTUALIZARE 4: Pompierii maramureșeni au intervenit astăzi dimineață la un accident rutier produs în localitatea Satulung. Accidentul a fost anunțat prin numărul pentru urgențe 112, iar apelantul a anunțat că sunt 4 victime din care 2 încarcerate. Spre locul intervenției s-au deplasat din cadrul ISU Maramureș echipajul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, o autospecială din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare și trei echipaje din cadrul SAJ Maramureș.

Ajunse la locul accidentului, echipajele au constatat faptul că victimele nu erau încarcerate însă două dintre ele erau în stare gravă. Toate cele patru victime, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani (1 bărbat și 3 femei), au fost preluate și transportate la spital de către echipajele medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *