112

În acest week-end poliţiştii au intervenit la 120 de evenimente sesizate prin 112

Poliţiştii maramureşeni au fost la datorie şi în acest week-end şi au acţionat atât pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, cât şi pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. S-a intervenit la 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Poliţiştii din Satulung au acţionat pe D.N.1C, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş. Alte acţiuni au fost organizate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău pe D.N 19 şi de poliţiştii din Ulmeni pe D.J.108E, pe raza localităţii Chelinţa.

Ca în fiecare duminică, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi au fost prezenţi ieri în zona târgului auto din Satu Nou de Jos, unde au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului şi prevenirea comiterii de infracţiuni.

Pentru neregulile constatate în cadrul acestor acţiuni au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 10 000 de lei. Ca măsură complementară, în opt cazuri poliţiştii au dispus reţinerea permiselor de conducere iar în alte patru cazuri retragerea certificatelor de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *