112

Accident deosebit de grav în această dimineață. A fost activat PLANUL ROŞU

Un accident în care au fost implicate două autobuze a avut loc joi dimineaţa în municipiul Satu Mare, pentru asigurarea intervenţiei fiind activat Planul roşu de intervenţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Până în acest moment sunt 8 victime, dintre care o persoană surprinsă sub unul dintre autobuze. Aceasta a fost recuperată si transportată la spital. Şoferul unuia dintre autobuze este încarcerat, dar conştient, iar alte 6 persoane au leziuni uşoare.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost alertate 2 autospeciale de stingere, 3 descarcerare, 1 echipaj de prim ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensivă SMURD şi 4 echipaje medicale SAJ (1 cu medic).

Martorii au declarat pentru PresaSM că șoferul autobuzului înmatriculat în județul Satu Mare a încercat să intre pe drumul principal, dar nu a acordat prioritate autobuzului înmatriculat în județul Cluj, care circula regulamentar. Opt persoane au fost rănite în urma accidentului care a dus la declanșarea Planului roșu. O persoană este în stare critică după ce a ajuns sub roțile autobuzului. Unul dintre șoferi a fost și el grav rănit și a avut nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru a putea fi scos afară din autobuz. Restul victimelor au suferit traumatisme ușoare și primesc îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *