Comunitate

Abuzurile continuă la mall. Pentru că nu au cum să scape de cafeneaua Zoom, reprezentanții VIVO calculează penalități retroactiv

Abuzurile făcute de conducerea VIVO continuă cu un nou episod. După ce le-au tăiat energia electrică celor de la cafeneaua aflată la parter și le-au sechestrat marfa, respectiv le-au anulat cartelele care le permiteau accesul în depozitul cu marfă, administratorul Zoom Pub s-a trezit cu o nouă demonstrație de forță.

La finele acestei săptămâni, conducerea VIVO a trimis o notificare prin care administratorului cafenelei i se aducea la cunoștință că are de plătit în termen de 24 de ore nu mai puțin de 7.500 de euro drept penalități că nu și-ar fi respectat programul.

Potrivit unei clauze din contractul încheiat între cele două părți, cafeneaua trebuie să respecte „la minut” programul centrului comercial, lucru care s-a întâmplat zilnic de când Zoom Pub este chiriaș la mall. Totuși, ”analizând raportul”, în ultimii trei ani cafeneaua ar fi fost deschisă în afara programului de cel puțin 15 ori, respectiv se impută deschiderea cafenelei la ora 8.30 în loc de ora 10.00.

Halucinant, dar penalitățile de 500 de euro pe zi se bazează pe un raport retroactiv, suma totală fiind de 7.500 de euro care trebuie achitată în 24 de ore, în caz contrar, reprezentanții VIVO urmând să pună gaj pe bunurile cafenelei. Mai mult, acestea nu au fost calculate lunar, așa cum ar fi fost normal ci retroactiv pentru ultimii trei ani.

Au tăiat curentul, trimit notificări peste notificări (care nu au titlu executoriu), au restricționat accesul în depozitul cu marfă iar acum doresc să pună gaj și chiar să scoată la licitație tot ce găsesc în Zoom Pub. Este un abuz clar din partea celor de la mall, făcut pentru a aduce un alt chiriaș chiar dacă actualul are un contract valabil încă doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *